Тренингова програма

Генератор на лоялност

Работеща система за повторни продажби във вашия бизнес

 

 

 

За кого е този тренинг?

Познати ли са ви следните проблеми?

- Вашите клиенти идват само веднъж и повече не се връщат да купят още нещо при вас

- Вие влагате много пари за да привлечете нови клиенти, но не получавате очаквана печалба от своите финансови инвестиции в маркетинг

- Никой не препоръчва вашия бизнес и дори доволните клиенти не разказват за вас на своите познати и приятели

- Дори и постоянните клиенти бягат от вас при вашите конкуренти, ако те започват да предлагат по-ниски цени

- Вие нямате никаква специална стратегия за работа с настоящите си клиенти, а контактните им данни (ако ги имате) безцелно отлежават

Ако сте познали поне един от горните проблеми - този тренинг е за Вас.

А Вие сте - собственик или ръководител на бизнес, който иска да получава допълнителни печалби в бизнеса без да влага още пари, а само чрез добри продажби на настоящите си лоялни клиенти.

Вие искате да бъдете сигурни, че повечето от вашите клиенти ще се връщат при вас отново и отново за да купуват от най-добрите ви продукти и услуги.

На този тренинг ние ще ви помогнем да изградите стабилна основа за ефективна система за работа с вашите клиенти, позволяваща да правите своите клиенти лоялни и продължаващи да купуват при вас отново и отново.

 

Кои сме ние?

И двамата сме "играещи треньори" - прилагаме успешните методики на практика в своят бизнес и в бизнеса на своите клиенти. Ние подкрепяме практическия начин на действие и го предпочитаме пред предаването на абстрактни теоретични знания.

Освен това, ние сме автори на уникални тренинги, курсове и коучинг програми, автори на книги и статии. На нашите онлайн тренинги ние събираме над 250 участници от България и Европа.

Оксана Лалова

Бизнес консултант, коуч. Експерт в областта на изграждането на системи за маркетинг и продажби в малък и среден бизнес.

Собственик и ръководител на консултантска агенция "Евро Адвайзър" ЕООД. Ръководител и автор в интернет проекти "Планета Бизнес" и "Портал Кариерист".

 • Десетки проведени обучения и консултации в частни фирми и държавни организации.
 • Над 10 години опит в PR (връзки с обществеността).
 • Автор на ред методики в областта на маркетинг, увеличаване на продажбите и пазарен анализ.
 • 6 години опит в изграждането на успешни системи за продажби и привличане на клиенти в малък и среден бизнес.
Даниил Дукат

Бизнес консултант, коуч.

Собственик и управител на консултантска фирма „Дукат Консулт“ ЕООД.

 • Съдружник в други фирми, където отговаря за изграждането и оптимизирането на бизнес системите за продажби и привличане на клиенти
 • Консултант, коуч в областта на увеличаване на продажбите и привличане на клиенти за малък и среден бизнес, автор на тренинги, курсове и семинари
 • Автор на статии в Банкер, Твоят Бизнес, Регал и други
 • Фен на практичните знания и умения

Програма на тренинга 

Блок STANDART - 6 дни

Ден 1. Организиране на работа с клиентска база във вашия бизнес. Цели, стратегии за работа, практика и др. Активиране на неактивните клиенти.

Математика на лоялност. Основни показатели, които ви помагат да продавате повече на своите настоящи клиенти.

Ден 2. Планиране на "докосвания" до вашите клиенти. План на "докосвания". Цели, стратегии, практика и др.

Анализ на очакванията на вашите клиенти.

Ден 3. Формиране на лоялност на вашите клиенти. Поддръжка на клиенти. Работа с ключови клиенти.

Надхвърляне на очакванията на вашите клиенти.

Ден 4. Изграждане на система за препоръки във вашия бизнес.

Жизнения цикъл на продукти и услуги за повторните продажби.

Ден 5.  Асортимент на продукти и услуги за повторни продажби.

Повторни продажби на клиенти не влизащи във вашата клиентска база (нямате техните контакти).

Ден 6. Маркетинг на лоялност - стимулиране на повторните продажби. Ремаркетинг.

Най-честите грешки при изграждане на система за работа с клиентска база.

Блок PLUS - 4 дни

Имейл маркетинг - изграждане на лоялност и повторните продажби чрез електронна поща. Стратегии за различни видове бизнес, шаблони на писма и др.

Програми за лоялност - как на практика да направите програма за лоялност в своят бизнес.

Социален маркетинг на лоялност - задържане на клиенти и стимулиране към повторните покупки чрез социалните мрежи.

Персонал - работа на персонала с цел покачване на лоялност на клиенти и повторните продажби.

Блок PLATINUM - 2 месечна коучинг програма

Няма да останете насаме с тренинга и всичките задания за самостоятелна работа, които ще имате. Коучинг програмата включва пълната подкрепа на двамата бизнес треньори за успешното преминаване на тренинга.

В рамките на 2 месеца ще имате възможност един път на седмицата да се чувате по скайпа с някой от треньорите, да задавате своите въпроси и да получите насоки за прилагането на конкретните техники от тренинга точно във вашият бизнес. Всяка коучинг сесия продължава в рамките от 45 до 60 минути.

В този блок на тренинга можем да включим само 3 участника на месец.

Няколко отзива след нашия онлайн тренинг "Генератор на продажби"

 

Благодаря ви, съветите ви ми бяха много полезни! В Машина за клиенти мислех, че съм научила много, но през последните дни осъзнах колко още има за учене.

Поднасяте информацията по лесно достъпен и смилаем начин и ви желая още повече клиенти за напред!

Таня Матева
Фотограф на свободна практика.

 

Благодаря Ви много! Всичко което ни показахте ни научихте ще ни е от голяма полза. Не съм участвал досега в по-добър тренинг. От Вас научих повече, отколкото от всички прочетени книги досега.

Благодаря Ви още веднъж и успех в личния Ви бизнес! Успех и на всички участници в тренинга!

Ивайло Евтимов
Собственик на "МиМ Трейд 12" гр. Варна. Дистрибутор на консумативи за автомобили - масла, греси, над 7 вида антифриз. Автосервизно обслужване.

 

Искам да благодаря на Оксана и Даниил. С това обучение се поставят широки и стабилни основи за един успешен бизнес.

Съветите са практически и са базирани на реален опит. Прави се неусетно психологически анализ на всички участници в бизнеса и продажбите. Осмисленото прилагане на наученото води до контролирано израстване. Остава да сме фокусирани и постоянни.

Тодор Кичуков
Консултации и изготвяне на цялостни решения в областта на Data Warehouse and Business Intelligence.

 

Уважаеми Оксана и Даниил, благодаря ви много за тренинга. За мен е изключително полезен, защото ми помага да погледна по различен начин на моя бизнес, да променя и систематизирам по-добре работата си по привличане и удовлетворяване на клиентите и ми даде много нови идеи и примери как да ги приложа.

 Хубаво е че ви има, Оксана и Даниил. Вие ни помагате да поставим бизнеса си на солидни основи, давате ни практични и работещи принципи за да го изградим по най-добрия начин, така че да ни носи максимални печалби и удовлетворение. Благодаря Ви!

Янко Георгиев
Собственик на "Стил калор ЕООД" гр.Благоевград. Строителна компания, която се занимава с проектиране, изграждане и поддържане на газови, отопителни и соларни системи, ВиК и Ел. инсталации.

 

Благодаря много за това, което предоставихте като информация! Лично аз се нуждаех от система за привличане на клиенти и съм много доволен, че получих такава.

Много ми допада формата на обучение, както и интересните задачи, които поставихте. С предишния си начин на мислене не бих ги осмислил, нито пък приложил. Задачите ми оказха влияние, промениха подхода ми и ме накараха да се задълбоча, което ми беше необходимо.

Ивайло Добрев
Собственик на "СКЕМО ЕООД". Климатична и отоплителна техника - продажба, доставка, монтаж, ремонт и поддръжка на качествена климатична техника и изграждане на отплителни инсталации с термопомпи и слънчеви колектори.

 

Независимо дали е стартиращ или действащ бизнеса, тренинга може да помогне за изграждането или доизграждането на една добра и стабилна основа на системата за привличане на клиенти и да даде отговор на доста въпроси, които собственика може да е пропуснал да си зададе. Неща, от които всеки бизнес има нужда.

Борис Бачев
Финансов консултант. Иновативни начини за инвестиране и спестяване на пари, достъпен за хора от средната класа.

Не зная как точно мога да формулирам това, което получих от Оксана и Даниил за изминалата седмица…. Като малко предистория искам да спомена, че за 5 години, в които развивам фирмата си, никога и по никакъв начин не съм правила съзнателно всички тези неща, които разгледахме на уебинара до момента. До сега бях действала някак интуитивно – реклама, клиенти, връзки и контакти, конкуренция, ценообразуване…без никакви познания. Нещата си „тръгнаха като по вода“, без изобщо да обмислям всичко това, още от първия месец, от както реших да се захвана с такава дейност. Никой не ми е помагал, нямам познати или колеги, които да са запознати с маркетинга и рекламата, за да ме напътстват по пътя ми. Всички тук работят на принципа, на който и аз бях- налучкване на верния път, а при грешка - смяна на посоката и отново налучкване.

Никога не съм си давала сметка колко ми струва един клиент, колко действително печеля от него….Клиентите ми са много, не съм правила аватари и оффери никога, защото не се е налагало а и дори не съм знаела, че съществува подобно нещо….

И въпреки всичко, мога да си призная, че винаги нещо и някъде в организацията и планирането на дейността ми някъде куца. Имах нужда от това, някой да види и да ми каже къде съм!? Уж нещата вървяха, а печалбата бе минимална – клиенти много, а всъщност стоях на едно място.

Започнах да търся хора с познания, но в чужда страна е невероятно трудно и невъзможно скъпо, а и чуждия език винаги е някаква бариера. Насочих се към българските специалисти, макар да бях убедена, че аз работя при условия за правене на бизнес, коренно различни от тези, които са в България. Четох много – книги, в интернет. Член съм на доста сайтове, следя къде и какво се дава като информация….но до този момент нямах никакъв напредък в това, което исках да получа.

Докато не попаднах на Планета Бизнес и съобщението за безплатния „Машина за клиенти“ уебинар. И така, след като не губех нищо, реших да опитам. Сега наистина мога да твърдя, че се е налагало точно това– професионалисти да ми покажат посоката – кое е правилно и кое е грешно. Всички примери, упражнения, бонуси и информация ще ми бъдат безкрайно ценни и необходими, за да мога да вървя напред в бизнеса и да се опитам да бъда достоен конкурент на местните фирми, но по правилния начин! Погледнах на неща, които до сега смятах за незначителни и ненужни като на нещо, в което се крие успеха, а за него няма разлика къде се намираш, стига да знаеш какво правиш и как да го направиш.

Блгодаря ви, Оксана и Даниил за цялото отделено от вас време, за търпението, с което отговаряте на всички наши въпроси, за знанията и опита, за примерите от практиката ви, които споделяте с нас!

И всичко това стана възможно на съвсем нормални цени. Това е голям стимул за хора като мен, които искат да постигнат повече и да се чувстват удовлетворени от това, което правят.

Мисля, че след приключване на двете седмици, в които имам удоволствието да бъда с вас, ще бъда много по-уверена по пътя, по който съм тръгнала и искам да продължа!

Елица Кръстева
Собственик на "Hovena" Nederland, Hoveniersbedrijf. Градинарска фирма с 5 годишен опит на територията на Холандия. Ние предлагаме целогодишна грижа за Вашата градина – проектиране, изграждане, реиновация, цялостна сезонна поддръжка на частни и фирмени градини, паркове и междублокови пространства.

Скъпи колеги и треньори, Оксана ни помоли да дадем обратна връзка за впечатленията си от тренинга до момента.

За мен това е повече от обратна връзка , за мен е лично и ако го прочетете до край, ще разберете защо. Обръщам се най-вече към колегите си, за да споделя не толкова впечатления, а опит .

Всичко, за което говорим последните дни – събиране база данни на клиенти, използването и, измерване ефективността на канали , измерване ефективността на ключови думи, стойността на всеки нов клиент, МС на всеки редовен клиент, експерименти със знайни и незнайни канали и носители, включително и такива, каквито никой не е правил още - това съм го правила.

Статистиката, ежедневното попълване на всякакви таблици –това е много полезно. Аз отчитам дори такива неща колко ми струва едно работно място на минута- т.е., ако мястото не е заето от клиент, аз всяка минута губех по 0.50-0.75 лв, в зависимост от департмента ....представете си как на всяка минута изхвърляте по 50 стотинки през вратата. А сега го умножете по броя на работните места. Това боли.

Всичко, което казват треньорите за попълването на таблици и изчисления е много важно и наистина страшно улеснява и ежедневната оперативна работа, и стратегическото планиране. Но това е без значение , ако не са направени правилно първите стъпки , през които ни преведоха , а именно, ако няма ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА.

МОЯТА ПРЕПОРЪКА КЪМ КОЛЕГИТЕ: НЕ ПРЕДПОЛАГАЙТЕ!

„Предполагам„ - това е най-скъпата дума която някога съм научила и за този урок съм похарчила шестцифрена сума в реални BGN.

Това, което получаваме като ноу хау в този тренинг, заедно със съпътстващите помощни материали – изключително полезно и много улеснява целия процес. Самата аз съм правила лично всичките си протоколи за работа, процедури, алгоритми, скриптове , таблици и форми и знам какво време и труд коства това , особено за човек като мен, който не обича проучване, статистика и математика.

ЗА СЕБЕ СИ - ще ми се това да се беше случило преди 3-4 години. Ако тогава някой ми беше предложил такъв практически тренинг, за който съм платила по-малко от 500 лева, представете си какво можех да направя със шестцифрена сума за инвестиране, целия си къртовски труд и лични качества + отлично обучени практикуващи терапевти.

Моята оценка за тренинга е много висока , именно защото я гледам и оценявам през очите на опита, и то много скъп опит.

Лили Симеонова
Партньор-собственик на марка "Body Maker Expert". Салон за специализирани услуги за комплексно ремоделиране на тялото - комбинирани процедури за ударно отслабване и корекция на проблемни зони, стягане и оформяне на мускулатурата с EMS фитнес тренировки с личен треньор.

 

  STANDART PLUS PLATINUM

Организиране на работа с клиентска база. Математика на лоялност. и др.

Планиране на докосвания. Анализ на очакванията на клиенти. и др.

Формиране на лоялност. Надхвърляне на очакванията. и др.

Система за препоръки. Жизнения цикъл на продукти и услуги за последващи продажби. и др.

Асортимент и цени на продукти и услуги за повторните продажби. Повторните продажби без контакти. и др.

Маркетинг на лоялност. Най-честите грешки в системата. и др.

Имейл маркетинг за повторните продажби.

Програма за лоялност.

Социален маркетинг за повторните продажби.

Персонал.

PLATINUM Блок. 2-месечния личен коучинг от двамата треньори.

Бонус: Достъп към видео записи на 5-дневния онлайн бизнес маратон "Машина за лоялност" STANDART

 

STANDART

260 лв.

PLUS

340 лв.

PLATINUM

1500 лв.

 

Гаранции

Ние даваме 100% гаранция за този тренинг!

Ако в рамките на един месец след покупката вие сметнете, че нашите методики не ви вършат работа, ние ще ви върнем парите.

Но, за съжаление, в този случай ние няма да можем повече да ви продадем нито един от нашите продукти - за да не отнемаме ценното ни време взаимно.

Как ще получа достъп до записите на тренинга?

След като извършите плащането, ще ви бъде открит достъпа до всичките записи, които се намират в затворената част на сайта Планета Бизнес.

Достъпа до видео ще имате в рамките на следващите 6 месеца. Ще можете по всяко време да влизате в сайта и да гледате записите на дните на онлайн маратона.

Аудио записите и бонусите ще бъдат достъпни за изтегляне веднага след като ще получите достъп до Генератор на клиенти.

Не трябва да притежавате никакви специални умения за работа в интернет, за да гледате и слушате уебинарите. Подробни инструкции ще ви изпратим на електронна поща. Ако все пак ще ви останат някакви технически въпроси, по всяко време ще можете да пишите в техническата поддръжка на сайта - ние със сигурност ще ви помогнем.

Коментари

Благодаря на авторите и водещите!
Личи си компетентността и богатия опит!
С пожелания за много успехи и занапред

Благодарим ви за отзива, Нели!

Чакаме ви на тренинга.

Пожелаваме ви успешен бизнес!
 

Коментар

Plain text

 • Не са разрешени HTML тагове.
 • Адресите на уеб-страници и имейл адресите автоматично се конвертират в хипервръзки.
 • Линиите и параграфите се прекъсват автоматично.
Проверка за роботи.